Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Onze contactgegevens:

Secretaris:
M.C. Smit - Demmerik 46a - 3645 EC Vinkeveen

Telefoon: 0297 261 576
E-mail: degroenevenen@hetnet.nl

Fiscaalnummer: 8165.83.535

Ons bankrekeningnummer:
NL02 INGB 000 9102270

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Groene Pluim 2016 naar Sytze De Vries!

Het bestuur van De Groene Venen heeft tijdens haar Algemene Ledenvergadering op 23 maart jl. de Groene Pluim uitgereikt aan de heer Sytze De Vries.

Er waren redenen te over om Sytze deze prijs toe te kennen. Sytze spant hij zich al jarenlang in voor ons prachtige natuurgebied de Botshol. Zo regelt en coordineert hij een grote groep vrijwilligers die Natuurmonumenten helpt met het algehele onderhoud van Botshol.

Daarnaast is hij ook als vrijwilliger actief en zeer betrokken bij de bescherming van Weidevogels, de Lepelaars en Zwarte Sterns. Hij let niet alleen goed op wat er in en rondom Botshol gebeurt, hij koppelt relevantie informatie ook aan ons terug zodat wij in eventuele situaties gezamenlijk kunnen optreden naar verschillende partijen. Zo maakt Sytze regelmatig melding van wantoestanden zoals ganzenjacht in de buurt van broedende weidevogels.

Maar ook is Sytze een trouw lid van onze vereniging en komt hij vaak naar lezingen en vergaderingen. Kortom een zeer gewaardeerd lid die de Groene Pluim duidelijk heeft verdiend. Van harte gefeliciteerd Sytze, je hebt de Groene Pluim oprecht verdiend!

Nominatie:
Als u een suggestie heeft voor het toekennen van "De Groene Pluim" aan iemand die
iets bijzonders heeft gedaan voor de natuur in onze omgeving, dan kunt u ons dat laten weten
door middel van een emailtje (degroenevenen@hetnet.nl) of een telefoontje. Wij zullen
uw suggestie dan op onze nominatielijst plaatsen.